Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Buurtbijeenkomst Nieuwe Energie en Groen in Molenwijk

wonenEnLeven
laak

Deel pagina:

Buurtbijeenkomst Nieuwe Energie en Groen in Molenwijk

Je hebt het misschien al eens gehoord of gelezen: alle woningen in Den Haag moeten in 2030 hun warmte en elektriciteit halen uit duurzame energiebronnen. Ook in Molenwijk. Het betekent het einde van warmte uit gas. Dat is een enorme uitdaging. Er moet veel veranderen. Dat kost tijd. En geld.

Hoe is het om te koken zonder gas? Moet je dan nieuwe pannen kopen? Wie betaalt dat? En hoe verwarm je je huis zonder gas? Zomaar een paar vragen die dan vaak gesteld worden. Heel begrijpelijk, want het is nogal wat. En de antwoorden kunnen niet altijd kant en klaar worden gegeven.Maar je staat niet alleen en de beloning is mooi: een gezondere leefomgeving met schone energie die onbeperkt beschikbaar is, ook voor toekomstige generaties. 

Stichting Duurzaam Den Haag wil het moment dat Molenwijk van het gas af moet niet afwachten, maar juist nu samen met jou zorgen dat er oplossingen gevonden worden die voldoen aan de wensen en eisen van de buurt. Het biedt namelijk ook kansen.
Niet alleen op het gebied van groen, ook voor werkgelegenheid, en de sfeer en samenhang in de buurt.

We zijn daarom op zoek naar Molenwijkers die mee willen denken, die misschien wel ideeën hebben of eerst nog vooral vragen hebben. Ben je geïnteresseerd? Kom dan op woensdag 4 juli om 19.30 uur naar de eerste bijeenkomst in Trefpunt Laakhage (Peilstraat 67)! 

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar Tom Golder, tom@duurzaamdenhaag.nl.

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht