Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Haagse Krach Karavaan in Molenwijk

Waar: Ketelstraat 107 Den Haag 2516 VN
wonenEnLeven
laak

Deel pagina:

Haagse Krach Karavaan in Molenwijk

Kom op zaterdag 23 juni naar de Haagse Krach Karavaan in Molenwijk! We staan dan op het wijkfeest in Molenwijk, van 13.00 tot 18.00 uur bij het sportcomplex Ketelveld Eljero Elia Court. 

Wijkfeest Molenwijk

Een middag vol activiteiten! Met diverse kraampjes, informatiestands, tweedehands spullen, kleding en multiculurele versmaperingen. Kinderen kunnen zich laten schminken, er is een springkussen en er worden spellen georganiseerd door Streetsport. 

Haagse Krach Karavaan

De Haagse Krach Karavaan is een elektrisch wagentje dat langs (duurzame) evenementen, buurtfeesten en wijken rijdt om bewoners te helpen met verduurzamen. Van informatie over duurzaam wonen, energie besparen tot het verbouwen van je eigen groente: de experts in de Haagse Krach Karavaan adviseren je graag en bieden hierbij handige instrumenten aan. 

In 2014 begon Duurzaam Den Haag met de Haagse Krach Karavaan en met succes! Ruim 4 jaar later trekt de Karavaan nog steeds de wijk in met als doel: woningeigenaren laten zien hoe ze geld en energie kunnen besparen.

Naast dat je slimme tips ontvangt kun je ook gratis meespelen met het Rad van Fortuin. Geef een slinger aan het wiel en maak kans op duurzame prijsjes, zoals bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop of een ledlamp. Dubbel winst dus!

Meer over de Haagse Krach Karavaan lees je hier op de projectpagina.  

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht