Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Groen-workshop voor kinderen

Natuurverhalen, bodembeestjes en moestuintjes

water
centrum

Deel pagina:

Groen-workshop voor kinderen

Het is voorjaar, tijd voor groen! In april, mei en juni staan er groen-spreekuren en groen-workshops  op de agenda van het Duurzaam Den Haag loket in de Centrale bibliotheek. Op woensdagmiddag 2 mei staan er allerlei leuke kinderactiviteiten op het programma. Gratis en voor kinderen van alle leeftijden. Kom je meedoen?

Natuurverhalen, bodembeestjes en moestuintjes

We beginnen om 14.00 uur met het voorlezen van een natuurverhaal. Daarna gaan we knutselen en spelletjes spelen. Kinderen kunnen aan de slag met het plakken van hun eigen papieren moestuin, er zijn bodembeestjes te zien en er kunnen er zelfs planten geproefd worden. Gratis en voor kinderen van alle leeftijden! 

De middag wordt georganiseerd in samenwerking met de Centrale Bibliotheek en begeleidt door Anna Kreffer. Anna tuiniert al heel lang en altijd met respect voor de natuur. Tijdens de groen-spreekuren in het Duurzaam Den Haag loket staat ze klaar om al je vragen over tuinieren te beantwoorden. 

Locatie en tijd
De middag vindt plaats op de Jeugdafdeling, op de tweede etage van de Centrale Bibliotheek. We starten om 14.00 uur, maar je mag natuurlijk komen en gaan wanneer je wilt. 

Meer informatie over het loket, groen-spreekuren en andere workshops vind je hier!

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht