Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Groen-spreekuur met Anna Kreffer / 2

Waar: Spui 68 Den Haag 2511 BT
natuurEnStadslandbouw
centrum

Deel pagina:

Groen-spreekuur met Anna Kreffer / 2

Tijdens de groen-spreekuren helpt Anna Kreffer je met ideeën voor het vergroenen van je tuin of balkon. Welke planten zet je waar, welke komen in de schaduw en welke in de zon? De lente is hét seizoen om nieuwe planten in de tuin te zetten. Maar er zijn ook dingen waar je rond deze tijd van het jaar extra rekening mee moet houden: je kunt bijvoorbeeld beter geen bomen snoeien vanwege het broedseizoen.  Kom langs voor inspiratie of met vragen en ontvang de beste tuintips! Het maakt niet uit hoe groen je vingers zijn - iedereen is welkom! 

Over Anna Kreffer 
Anna tuiniert al heel lang en altijd met respect voor de natuur. Bij de overgang naar natuurlijk tuinieren op haar volkstuincomplex heeft zij veel ervaring opgedaan met hergebruik van tegels en stenen, het verwerken van snoeihout, keuze voor planten met een meerwaarde en water in de tuin. Ze wil deze kennis graag gebruiken om tips te geven aan mensen die hun tuin willen delen met vogels, vlinders, egels en vele andere dieren.

Duurzaam Den Haag loket 
Iedere dinsdag t/m vrijdag, van 12.30 tot 15.30 uur staat er een collega van Duurzaam Den Haag in het loket klaar met tips, demo's, acties en informatie om duurzaam aan de slag te gaan. Naast de algemene spreekuren staan er soms ook speciale gasten in het loket, zoals bijvoorbeeld Anna Kreffer tijdens de groen-spreekuren. 

Dit spreekuur maakt deel uit van een serie van drie groen-spreekuren, gegeven op 26 april, 3 mei en 13 mei. Meer weten over het loket? Lees hier verder!


Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht