Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Energierijk Molenwijk/ Puntpark: samen denken, samen doen!

wonenEnLeven
laak

Deel pagina:

Energierijk Molenwijk/ Puntpark: samen denken, samen doen!

Al ruim anderhalf jaar komt het buurtteam Energierijk Molenwijk/ Puntpark maandelijks bij elkaar in Trefpunt Laakhage om activiteiten te organiseren en ondersteunen die de buurt groener maken en die de bewoners voorbereiden op een aardgasvrije buurt. Afgelopen jaar zijn er meerdere vergroeningsacties geweest en zijn er verschillende workshops met inductie koken georganiseerd. Ook het Trefpunt Laakhage, waar het buurtteam hun vergadering houdt, is verduurzaamd!

Veel van de bovengenoemde acties, van de workshops inductiekoken tot de wens voor duurzaam modelgebouw en het vergroenen van de wijk, vinden hun oorsprong in de grote wijkbijeenkomst Energierijk Molenwijk/ Molenwijk die plaatsvond op 31 oktober 2018. Hier werden bewoners gevraagd naar hun ideeën voor een mooiere buurt. En veel van deze ideeën zijn dus gerealiseerd! 

Energierijk Molenwijk/ Puntpark, kom ook!

Deze bijeenkomst krijgt een vervolg op woensdag 6 november in Trefpunt Laakhage in Molenwijk. Tijdens deze bijeenkomst zijn alle bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties uit de wijk welkom om verder te praten over plannen die de buurt mooier, schoner en groener maken. Het buurtteam Energierijk Molenwijk/ Puntpark vertelt tijdens deze avond wat zij hebben gerealiseerd en wat hun plannen en ideeën zijn voor komend jaar. Daarnaast nodigen ze iedereen uit mee te denken en mee te doen! 

Doe mee en ga aan de slag met ideeën waarmee we Molenwijk en Puntpark leefbaar, schoon en groen houden. Ook voor toekomstige generaties!

Meld je hier aan!

Programma

Energierijk Molenwijk vindt plaats op woensdag 6 november. De inloop is vanaf 18.00. Het programma is van 18.30 tot 21.00 uur in Trefpunt Laakhage, Peilstraat 67. De toegang is gratis en voor avondeten, hapjes en drankjes wordt gezorgd. Georganiseerd door Duurzaam Den Haag samen met buurtteam Energierijk Molenwijk/ Puntpark. 

Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Tom Golder, tom@duurzaamdenhaag.nl /  06 10 65 30 77.

  Alvast even in de stemming komen? Dit is hoe het er vorig jaar aan toe ging!

Nieuwe Energie en Groen in de Buurt (NEGB) project

Molenwijk/ Puntpark is een van de drie buurten waar Duurzaam Den Haag aan het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt werkt. De stichting ondersteunt een team van bewoners (in Molenwijk/Puntpark is dat Buurtteam Energierijk Molenwijk/Puntpark), dat werkt aan een wijkplan om hun buurt aardgasvrij en groen te maken met de wensen en behoeften van de bewoners als uitgangspunt.

Woon je in Molenwijk of wil je meer weten over het project? Of misschien wil je zelf aansluiten bij het buurtteam en aanschuiven bij het maandelijkse overleg? Mail of bel dan met Tom Golder: tom@duurzaamdenhaag.nl, 06 10 65 30 77 of kom langs bij het inloopspreekuur in Trefpunt Laakhage!


Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht