Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

DDH-Borrel in Moerwijk-Oost

Deze maand hebben we een bijzondere borrel: de buurtmiddag in Moerwijk-Oost

etenEnDrinken
escamp

Deel pagina:

DDH-Borrel in Moerwijk-Oost

Duurzaam Den Haag organiseert elke laatste vrijdag van de maand een duurzame netwerkborrel op diverse locaties. Deze maand hebben we een bijzondere borrel: de buurtmiddag in Moerwijk-Oost! Kom tussen 17:00 en 19:00 uur langs bij Team Heewswijk, Heeswijkplein 98.   

Nieuwe Energie en Groen in de Buurt

Met het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt wil Duurzaam Den Haag, samen met bewoners en partners, drie buurten van het gas af krijgen en vergroenen. We gaan aan de slag aan het Konings-/ en Regentesseplein e.o., in  Moerwijk-Oost en in Molenwijk! We doen dit samen met de buurt en organiseren daarom regelmatig buurtbijeenkomsten.

Alle woningen in Den Haag moeten in 2030 hun warmte en elektriciteit halen uit duurzame energiebronnen. Dit betekent dat we van het aardgas af moeten. Ook in Moerwijk-Oost. Duurzaam Den Haag wil het moment dat Moerwijk-Oost van het gas af gaat niet afwachten, maar juist nu samen met de buurt zorgen dat er oplossingen gevonden worden die voldoen aan de wensen en eisen van de mensen die in Moerwijk-Oost wonen. Het biedt namelijk ook kansen. Niet alleen op het gebied van groen, ook voor werkgelegenheid en de sfeer en samenhang in de buurt. 

Wij maken graag kennis met de buurt!

Kom vrijdag 28 september naar de feestelijke buurtmiddag bij activiteitencentrum Team Heeswijk en we vertellen je meer over dit bijzondere project. Toegang, hapjes en drankjes zijn gratis en je gaat gegarandeerd met een duurzaam prijsje naar huis. 

Wat: Buurtmiddag in Moerwijk-Oost
Wanneer: Vrijdag 328 september van 17:00 tot 19:00 uur 
Waar: Activiteitencentrum Team Heeswijk, Heeswijkplein 104, Den Haag

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht