Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Buurttalent Moerwijk - Training Burenhulp

Geef je snel op!

water
escamp

Deel pagina:

Buurttalent Moerwijk - Training Burenhulp

Moerwijk Coӧperatie en Duurzaam Den Haag zijn het pilotproject Buurttalent gestart. In dit bijzondere project krijgen Moerwijkers met een uitkering een training waarin ze opgeleid worden tot burenhulp of schimmelcoach om buurtgenoten te ondersteunen bij de komende energietransitie. Doordat bewoners na zo’n training zelf de regie in handen krijgen, draagt dit bij een sterkere buurt, vol nieuwe energie.

Cursus Burenhulp - Na het volgen van deze cursus kunnen deelnemers gericht hand-en spandiensten verrichten bij medebewoners thuis, de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte tijdens renovaties bewaken als lid van een buurtinterventieteam, of als gastvrouw/-man functioneren in rustruimtes waar mensen even aan de onrust van de verbouwing van hun huis kunnen ontsnappen. Je volgt de cursus twee dagdelen.

Data Training Burenhulp

Datum: woensdag 6 oktober en woensdag 13 oktober
Tijd:
van 9 uur tot 12 uur
Locatie:
Restaurant HWW Zorg, Twickelstraat 120 Den Haag
Aanmelden:
stuur een mailtje met je voor- en achternaam, adres en telefoonnummer naar neo@moerwijkcooperatie.nl of bel met Neo: 06 34 19 67 96.

Resultaat na volgen cursus

Je zal twee ochtenden van 9 tot 12 uur bezig zijn om de cursus te volgen. Het resultaat van twee dagdelen deelnemen:

  • Je staat sterker in je schoenen.
  • Je kunt beter zien wat jouw talenten zijn en waar je ze kunt inzetten. (vrijwilligers- en betaald werk in de buurt of daar buiten).
  • Je kunt verder aan de slag met andere trainingen in een enthousiaste samenwerking met organisatie en andere bewoners van deze prachtige wijk om deze wijk mooier en fijner te maken.
  • Je hebt een hele leuke ervaring op gedaan.
  • Je krijgt een certificaat dat je deze training gevolgd hebt

Partners

Deze pilot is een samenwerking tussen partners uit de wijk Moerwijk, Moerwijk Coöperatie en Duurzaam Den Haag. Met financiering van de gemeente Den Haag, Fonds 1818 en woningcorporaties Vestia en Staedion. Meer informatie: https://duurzaamdenhaag.nl/act...

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht