Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

All About Food Festival

Over voedsel in tijden van klimaatverandering

Waar: Riviervismarkt 5 Den Haag 2513 AM
etenEnDrinken
centrum

Deel pagina:

All About Food Festival

Van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 oktober staat Het Nutshuis in het teken van voedsel in tijden van klimaatverandering. Een culinaire reis, een talkshow, een filmavond en een kindermiddag georganiseerd door Het Nutshuis, Juni Café, Justice and Peace, Duurzaam Den Haag, TransitieCinema, Kinder- en Jongerenrechtswinkel Den Haag en het Museon. De voertaal van de programma’s op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond is Engels. De kindermiddag op zaterdag is toegankelijk voor zowel Nederlands- als Engelstalige kinderen. Ga voor tickets en meer informatie naar de website van het Nutshuis. 

| WO 3 OKT (18.00 uur)
geRECHT: Storytelling with Food
Maak kennis met de bewonderingswaardige wereld van twee journalistes uit Colombia en Venezuela én proef de exotische smaken en spannende combinaties van hun gastronomische thuishaven.

DO 4 OKT (20.00 uur)
Talkshow Food for Thought
Verzilting, schaarste en andere wereldwijd toenemende problemen tonen het al aan: ons traditionele voedselsysteem is niet opgewassen tegen klimaatverandering. Een talkshow over moderne voedseltechnologieën en uitdagingen vertaald naar de schaal van onze stad.

VR 5 OKT (18.00 uur)
TransitieCinema: Food Choices
Het vertrouwde TransitieCinema-concept afgestemd op het festivalthema. Met een veganistische, duurzame maaltijd van Juni Café, de vertoning van de documentaire Food Choices en een Q&A. 

ZA 6 OKT (14.00 – 18.00 uur)
All About Food for Kids
Ontdek klimaatvriendelijke alternatieven voor het eten van vlees op deze rijkgevulde middag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Proef wormen en zeewier, maak fietsend je eigen smoothie, doe de Food Quiz, bekijk een film, duik in de voorlees- en knutselhoek en ga op zoek naar eten tussen de straatstenen! 

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht