Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

4e Dag van de warmte in Ypenburg

Wethouder Liesbeth van Tongeren bezoekt 4e Dag van de warmte in Ypenburg

Waar: Piet Vink Centrum, Laan van Hoornwijck 260
water
centrum

Deel pagina:

4e Dag van de warmte in Ypenburg

Heeft u ook de ambitie om Ypenburg te verduurzamen? Stichting Hernieuwbare Warmte Ypenburg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de 4e Dag van de Warmte. De stichting bestaat uit actieve buurtbewoners die samenwerken aan een CO2-neutrale warmtevoorziening voor alle huizen in de wijk.

Een duurzame en betaalbare verwarming op Ypenburg voor alle huizen. Dat betekent uiterlijk in 2025 gebruik maken van bronnen zoals zon en warmte uit de aarde. Voor de realisatie werken wij als bewoners intensief samen met onze partners gemeente Den Haag en energieleverancier Eneco. Dat heeft geleid tot drie eerdere, succesvolle dagen van de warmte. Waarin we samen met buurtbewoners hebben gewerkt aan het realiseren van deze ambitie. Tijdens de 4e Dag van de Warmte hoort u alles over de recente ontwikkelingen en wat dit betekent voor de toekomst.

Wethouder Liesbeth van Tongeren verantwoordelijk voor Duurzaamheid en Energietransitie geeft een toelichting op de gemeentelijke duurzame ambitie en de rol die de gemeente voor Ypenburg kan vervullen. Daarnaast is er een onderzoek uitgevoerd naar beschikbaarheid van duurzame bronnen voor Ypenburg. U hoort alles over het resultaat wat de ‘beste alternatieve bron’ is, en wat dit mogelijk betekent voor onze woningen. Aansluitend nemen wij u mee in onze visie hoe we gezamenlijk de duurzame warmtevoorziening voor 2025 kunnen realiseren.

Bij de verduurzaming van Ypenburg is ons motto ‘voor bewoners, door bewoners’. Uw steun, deelname en inbreng is daarom zeer belangrijk. Wij kijken uit naar de aanwezigheid van veel buurtbewoners. De 4e Dag van de Warmte vindt plaats op woensdag 21 november, om 19:30 uur in het Piet Vink centrum in Ypenburg. U bent van harte welkom! We vinden het fijn als u even laat weten of u komt via: Dagvandewarmte@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.duurzaamypenburg.nl

Evenement website

Meer evenementen

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht