Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Wat kan Duurzaam Den Haag voor jou betekenen?

Heb je een vraag, zoek je partners of informatie? Wij helpen graag!

Wat kan Duurzaam Den Haag voor jou betekenen?

Hoe wij jou kunnen ondersteunen als ondernemer:

  • Specifieke vragen over duurzaam ondernemen, of juist weten wat voor jouw bedrijf relevant is? Of ben je op zoek naar een specifieke subsidie? Vraag het ons. Wij helpen je met het vinden van de juiste informatie.
  • Op zoek naar samenwerkingspartners, hulp of gelijkgestemden? Wij verbinden je met andere partijen uit ons netwerk die je verder kunnen helpen.
  • Heb je vanuit jouw bedrijf een goed duurzaam initiatief? Misschien zelfs een idee voor iets dat breder is dan alleen jouw bedrijf? Wij helpen je verder met de volgende stappen. Neem contact op met onze projectleider Duurzaam Ondernemen Charlotte Bos: charlotte@duurzaamdenhaag.nl
  • Speciaal voor ondernemers organiseren we events rondom duurzaamheid. Kom je ook naar het volgende event?

Hoe wij jouw initiatief zichtbaar maken

Ben jij lekker duurzaam bezig? Dan komen we langs om je te interviewen en gave foto's te maken. We verspreiden je verhaal via onze communicatiemiddelen, zoals de website, onze maandelijkse nieuwsbrief en Insatgram en Facebook! Ook proberen we jouw verhaal in de lokale media te publiceren, zoals we deden bij Corjan van Bemmel, van bootvarendenhaag.nl.


Hoe wij je kunnen verbinden

Ons netwerk is groot. En daar kun je uiteraard een beroep op doen. We denken graag met je mee. Daarnaast organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een borrel. Je bent hier van harte welkom. Kijk even in de agenda waar en wanneer de volgende borrel is.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht