Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Duurzame ondernemers verdienen meer & nog 5 voordelen

Duurzaam ondernemen heeft veel voordelen!

Duurzame ondernemers verdienen meer & nog 5 voordelen

Duurzame bedrijven zijn financieel succesvoller dan andere bedrijven, zo is inmiddels uit onderzoek gebleken. Maar voordelen van duurzaam ondernemen beperken zich natuurlijk niet alleen tot geld. De voordelen op een rij:

  • Je creëert meer afzetkansen voor je bedrijf: De vraag naar duurzame producten en diensten wordt steeds groter. Ook moet je inmiddels vaak voor leningen de duurzaamheid van je bedrijfsvoering aantonen.
  • Het draagt bij aan een positief imago: Duurzaam ondernemen betekent vaak een streepje voor hebben bij je klanten. Duurzaamheid staat gelijk aan verantwoord bezig zijn, en dat straalt af op uw bedrijfsimago.
  • Het zorgt voor een gezond werkklimaat: Trotse werknemers zijn de beste ambassadeurs. Duurzaam ondernemen betekent ook dat je medewerkers duurzaam en dus goed bezig zijn. Dat geeft extra motivatie, en dus meer positieve energie op het werk.
  • Je draagt bij aan een beter milieu: Als ondernemer kun je op het vlak van afvalpreventie, waterbesparing en een schonere lucht je steentje bijdragen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de volgende generaties.
  • In het boek ‘Zaken doen in de nieuwe economie’ laat Marga Hoek zien hoe bedrijven maximaal kunnen profiteren door duurzaam te doen.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht