Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!
Aangemaakt op: 30 jun. 2021

Het Klimaatfonds gaat van start in Rotterdam!

Lees meer op klimaatfondslokaal.nl

Deel pagina:

Het Klimaatfonds gaat van start in Rotterdam!

Onze zusterstichting, het Klimaatfonds, gaat met steun van gemeente Rotterdam van start in Rotterdam! Ken jij iemand die in Rotterdam woont, of daar bij een maatschappelijke organisatie werkt? Geef ze dan de tip dat ze nu met het Klimaatfonds een financiële bijdrage kunnen krijgen voor zonnepanelen.

Meer zonnepanelen in Rotterdam

Tot het voorjaar van 2022 kunnen Rotterdamse bewonersorganisaties en maatschappelijke organisaties een financiële bijdrage aanvragen voor zonnepanelenprojecten. Met als doel rond de 4500 nieuwe zonnepanelen op Rotterdamse daken! Zonnepanelen zorgen niet alleen voor minder CO2-uitstoot, maar ook voor een lagere energierekening.

Per ton CO2 dat er met de zonnepanelen bespaard wordt, ontvangen deelnemers maximaal € 15,-. Dit komt neer op ongeveer €30,- per zonnepaneel. De regeling loopt tot en met 30 april 2022, zolang het budget van de regeling dit toelaat. Wees er daarom op tijd bij! Doe direct een aanvraag.

v.l.n.r.: Wethouder Arno Bonte, directeur Klimaatfonds Heleen Weening, installateurs Wijk Energie Werkt Giovanni Luciana en Moenne van la Parra Foto: © Rhalda Jansen Fotografie

Het Klimaatfonds breidt zich uit

Het Klimaatfonds groeit! De stichting is uitgebreid naar de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Daarom is er een nieuwe website gelanceerd: klimaatfondslokaal.nl. Met hierop onder andere alle informatie over het Klimaatfonds en blogs over afgeronde projecten. Neem snel een kijkje!


Doe mee met het Klimaatfonds in Den Haag!

Wil jouw organisatie graag lokaal iets teruggeven? Compenseer dan niet-vermijdbare CO2-uitstoot met het Klimaatfonds. Er is dit jaar ook nog ruimte voor Haagse energiebesparingsprojecten die een financiële bijdrage kunnen ontvangen. Heb jij een goed project? Of wil je CO2 compenseren? Meld je aan via de website.

Geschreven door:
Linda
Linda van Laar
 -

"Bij mij kun je terecht voor: communicatie, social media en pers. Ook ben ik de buurt contactpersoon voor Molenwijk/Puntpark."

Neem contact op met:
T 06 39 71 56 93 | linda@duurzaamdenhaag.nl |
Bekijk profiel

Meer blog

'Maai mei niet' voor bloemen en bijen

'Maai mei niet' voor bloemen en bijen

Tijdens de hele maand mei laten we gezamenlijk het gazon groeien en maaien we minder om vlinders,...

Lees verder
Biodiversiteit in de stad: wat kun je zelf doen?

Biodiversiteit in de stad: wat kun je zelf doen?

De eerste lekkere dagen van het jaar zijn aangebroken. Dat betekent dat iedereen druk bezig is de...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht