Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Het Klimaatfonds gaat van start in Rotterdam!

Lees meer op klimaatfondslokaal.nl

Deel pagina:

Het Klimaatfonds gaat van start in Rotterdam!

Onze zusterstichting, het Klimaatfonds, gaat met steun van gemeente Rotterdam van start in Rotterdam! Ken jij iemand die in Rotterdam woont, of daar bij een maatschappelijke organisatie werkt? Geef ze dan de tip dat ze nu met het Klimaatfonds een financiële bijdrage kunnen krijgen voor zonnepanelen.

Meer zonnepanelen in Rotterdam

Tot het voorjaar van 2022 kunnen Rotterdamse bewonersorganisaties en maatschappelijke organisaties een financiële bijdrage aanvragen voor zonnepanelenprojecten. Met als doel rond de 4500 nieuwe zonnepanelen op Rotterdamse daken! Zonnepanelen zorgen niet alleen voor minder CO2-uitstoot, maar ook voor een lagere energierekening.

Per ton CO2 dat er met de zonnepanelen bespaard wordt, ontvangen deelnemers maximaal € 15,-. Dit komt neer op ongeveer €30,- per zonnepaneel. De regeling loopt tot en met 30 april 2022, zolang het budget van de regeling dit toelaat. Wees er daarom op tijd bij! Doe direct een aanvraag.

v.l.n.r.: Wethouder Arno Bonte, directeur Klimaatfonds Heleen Weening, installateurs Wijk Energie Werkt Giovanni Luciana en Moenne van la Parra Foto: © Rhalda Jansen Fotografie

Het Klimaatfonds breidt zich uit

Het Klimaatfonds groeit! De stichting is uitgebreid naar de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Daarom is er een nieuwe website gelanceerd: klimaatfondslokaal.nl. Met hierop onder andere alle informatie over het Klimaatfonds en blogs over afgeronde projecten. Neem snel een kijkje!


Doe mee met het Klimaatfonds in Den Haag!

Wil jouw organisatie graag lokaal iets teruggeven? Compenseer dan niet-vermijdbare CO2-uitstoot met het Klimaatfonds. Er is dit jaar ook nog ruimte voor Haagse energiebesparingsprojecten die een financiële bijdrage kunnen ontvangen. Heb jij een goed project? Of wil je CO2 compenseren? Meld je aan via de website.

Geschreven door:
Linda
Linda van Laar
 -

"Bij mij kun je terecht voor; communicatie, social media en pers."

Neem contact op met:
T 0639715693 | linda@duurzaamdenhaag.nl

Meer blog

Een duurzame woning in het Statenkwartier

Een duurzame woning in het Statenkwartier

Timmie Thio heeft met haar partner meegedaan aan een collectieve inkoopactie van zonnepanelen in...

Lees verder
Gezocht: wasbollentesters

Gezocht: wasbollentesters

Ben jij een echte pionier en vind je het leuk om nieuwe dingen te testen? Doe dan mee met het...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 17.30 uur.

Stuur een bericht