Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!
Aangemaakt op: 5 mrt. 2019

Eerste Hulp Bij Duurzaamheid inloopspreekuur Koningsbuurt donderdag 7 maart

Kom langs aan de Weimarstraat tussen 14:00 en 17:00.

Deel pagina:

Eerste Hulp Bij Duurzaamheid inloopspreekuur Koningsbuurt donderdag 7 maart

Bewoners uit Koningsplein- en Regentesseplein en omgeving kunnen donderdag 7 maart in de buurtwinkel Wij Weimar terecht met al hun vragen rondom duurzaamheid. Tijdens het Eerste Hulp bij Duurzaamheid spreekuur staat een expert van Duurzaam Den Haag klaar met raad over allerlei duurzame oplossingen en tips en kunnen er ideeën worden besproken over duurzaam wonen en leven.

Eerste Hulp Bij Duurzaamheid

Donderdag 7 maart is het eerste inloopspreekuur voor Eerste Hulp Bij Duurzaamheid voor Koningsplein e.o. Hier kun je terecht voor vragen over informatie, vragen, bespaartips of om gewoon even kennis te maken met Duurzaam Den Haag.

  • Inloopspreekuur Wij Weimar Donderdag 7 maart tussen 14:00 en 17:00 Noorderbeekdwarsstraat 218

Woon je niet in een van de buurten en wil je toch eens in gesprek? Kom dan langs in het Loket in de Centrale Bibliotheek, op woensdag én zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur of bel of mail ons: 070 – 364 30 70, info@duurzaamdenhaag.nl.

Nieuwe Energie en Groen in de Buurt

Met het project Nieuwe Energie en Groen in de Buurt gaat Duurzaam Den Haag samen met bewoners drie buurten verduurzamen: Koningsplein en omgeving, Molenwijk en Moerwijk-Oost. Daarbij bepaalt de buurt zélf hoe de transitie naar ‘Nieuwe Energie en Groen in de Buurt’ gaat verlopen. Bewoners vormen in elke buurt een buurtteam waarmee een buurtplan geschreven wordt. Er wordt nagedacht over hoe de woningen over kunnen gaan op schone energie en hoe de buurt groener en leefbaarder kan worden. Via deze spreekuren willen we nog meer aansluiten op het dagelijks leven van de bewoners en de vragen die hen bezig houden op het gebied van duurzaamheid. 

De Groene Donderdag Experts

Op de Groene Donderdag is er in ieder geval èèn Groene Donderdag Expert aanwezig bij Wij Weimar met informatie van alle andere experts. Tips en advies nodig over duurzame oplossingen in uw woning of vragen over energiezuinig wonen? Hou van je huis en VvE-balie van de gemeente Den Haag kunnen hierbij helpen. Als je zelf goede ideeën hebt over het verduurzamen van de wijk, kun je hiermee terecht bij de Groene Regentes. Coöperatie Hoom adviseert zowel de Groene Regentes als bewoners over het verduurzamen van woningen.

Bewoners uit Koningsplein- en Regentesseplein en omgeving kunnen vanaf donderdag 7 maart in de buurtwinkel Wij Weimar terecht met al hun vragen rondom duurzaamheid. Tijdens het Eerste Hulp bij Duurzaamheid spreekuur staat een expert van Duurzaam Den Haag klaar met raad over allerlei duurzame oplossingen en tips en kunnen er ideeën worden besproken over duurzaam wonen en leven.

Voor meer informatie over de andere inloopspreekuren in Den Haag lees je hier meer.

Meer blog

Joris Wijsmuller nieuwe directeur-bestuurder Duurzaam Den Haag en Klimaatfonds

Joris Wijsmuller nieuwe directeur-bestuurder Duurzaam Den Haag en Klimaatfonds

Vertrekkend directeur Heleen Weening is heel blij met haar nieuwe opvolger

Lees verder
'Help mensen met hun problemen, dan komt duurzaamheid vanzelf'

'Help mensen met hun problemen, dan komt duurzaamheid vanzelf'

Voorlopers verduurzamen toch wel, die hoef je niet te helpen. De grote massa, daar gaat het om. Dat...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht