Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Bewoners aan het stuur in stadsdeel Scheveningen

Je kan nu reageren op het bewonersplan

Bewoners aan het stuur in stadsdeel Scheveningen

De lokale actiegroep heeft in stadsdeel Scheveningen een gebiedsstrategie gemaakt. Hierin staan de voorwaarden waaraan wijkprojecten moeten voldoen.

Reageren op het bewonersplan

Deze strategie kan je hier downloaden. Jouw mening hierover is erg waardevol. Daardoor kan de lokale actiegroep de strategie aanpassen aan de wensen van de buurt.

Wil je reageren op de strategie? Stuur dan een mail naar lennart@duurzaamdenhaag.nl. De lokale actiegroep zal de reacties zoveel mogelijk verwerken in het plan.

Wijkbijeenkomsten in juni

Vanaf eind juni kunnen alle bewoners, maar ook organisaties die het stadsdeel een warm hart toedragen, wijkprojecten indienen die passen bij het bewonersplan. De wijkprojecten hebben als doel om andere bewoners te helpen om hun woning of wijk duurzamer te maken. Bijvoorbeeld door energie te besparen (aardgas en elektriciteit) of door schone energie te gebruiken om te koken of te verwarmen.

In juni willen we een of twee wijkbijeenkomsten organiseren. Tegen die tijd is bekend hoe we de wijkprojecten gaan werven en selecteren. Houd deze webpagina in de gaten voor meer nieuws.

De lokale actiegroep in stadsdeel Scheveningen

Ben je bewoner van of werk je in stadsdeel Scheveningen en wil je meedenken met de lokale actiegroep over het vervolg van het project? Dan ben je nog steeds welkom om aan te sluiten. Stuur dan een mail naar lennart@duurzaamdenhaag.nl.

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht