Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Haagse Krach Plek: De Binckhorst

Deel pagina:

Haagse Krach Plek: De Binckhorst

De Binckhorst is een verrassend deel van Den Haag. Een kasteeltje, een betoncentrale, verschillende soorten horecagelegenheden en nog veel meer bijzondere bedrijven. Er verandert veel in dit gebied. De Binckhorst is een toplocatie voor stadsontwikkeling. Sinds 2016 wordt dit voormalige bedrijventerrein dan ook geleidelijk omgevormd tot een groen en waterrijk gebied om in te wonen, ondernemen en recreëren. 

Nieuwe innovatieve bedrijven, ambachtelijke, creatieve ondernemers, bedrijven met een maatschappelijke betekenis en duurzame ondernemers weten de Binckhorst te vinden. Verder is er veel nieuwe horeca in het gebied. Er zijn al meerdere bedrijfsverzamelgebouwen in de Binckhorst waar veel ondernemers hun bedrijf hebben gevestigd, zoals bijvoorbeeld Bink36, De Besturing, de Caballerofabriek en Mooof.

Er is vooral ruimte voor start-ups en bedrijven met aandacht voor duurzaamheid, circulaire economie en/of maatschappelijke betekenis. Voor ondernemers is er veel mogelijk, ook omdat dit een pilotgebied is van de nieuwe Omgevingswet.

Duurzame (buurt)initiatieven rondom De Binckhorst

De Bickhorst: authentiek, circulair en all inclusive

Maak kennis met ‘I’M BINCK’: het open platform voor alle bedrijven, organisaties en bewoners van de Haagse Binckhorst. Bram Heijkers is samen met Sabrina Lindeman trekker van het platform. Hij houdt zich bezig met de vraag hoe het gebied, gezien de grote toekomstige ingrepen (o.a. 5.000 woningen), authentiek, circulair en all inclusive kan blijven. Bram Heijkers vertelt! 

Meer activiteiten

Doe mee met dit Europese programma en verbeter jouw buurt!
4 nov

Doe mee met dit Europese programma en verbeter jouw buurt!

Den Haag moet verduurzamen. Dat betekent dat de straten in jouw wijk binnenkort misschien wel open...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht