Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Duurzame Netwerkbijeenkomst (online) - Ontmoet duurzame bewoners & experts

Iedere laatste donderdag van de maand!

Deel pagina:

Duurzame Netwerkbijeenkomst (online) - Ontmoet duurzame bewoners & experts

Duurzaam Den Haag organiseert elke laatste donderdag van de maand tussen 17 en 19 uur een Duurzame Netwerkbijeenkomst op diverse locaties. Hier kunnen geïnteresseerde bewoners, ondernemers en experts die bezig zijn met duurzaamheid elkaar op een toegankelijke manier ontmoeten.

Online bijeenkomsten met sprekers

Vanwege Covid-19 zijn onze netwerkbijeenkomst momenteel online. En dat is gaaf hoor! Iedere maand nodigen we een inspirerende spreker uit die ons meer vertelt over duurzaam doen. Zo hadden we o.a. een lezing van Niels Götz over gedragsverandering en vertelde onze held Ben Lachach hoe hij het met zijn Particpatiekeuken (zie foto) in het begin van de coronatijd voor elkaar kreeg meer dan 100.000 maaltijden te bezorgen bij kwetsbare ouderen. Op 28 januari 2021 hadden we ook onze Nieuwjaarsbijeenkomst online! Duurzaam Den Haag directeur Heleen ging in gesprek met verschillende mensen uit de stad over hun wensen en dromen voor onze stad.

Pitch jouw duurzaam idee of initiatief

Heb jij een duurzaam idee of initiatief en heb je hulp nodig, zoek je een podium of mensen? Meld je aan voor onze online netwerkbijeenkomst en maak gebruik van de mogelijkheid om een oproep te doen of een initiatief te pitchen. Wij delen deze oproep vervolgens met ons netwerk via Twitter!

Aanmelden voor online bijeenkomst

Via onze social media kanalen, website en nieuwsbrief informeren we over de inhoud van de volgende online netwerkbijeenkomst. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar ikbenerbij@duurzaamdenhaag.nl en je ontvangt een link om deel te nemen aan de volgende bijeenkomst.

Volgende Duurzame Netwerkbijeenkomst

Bekijk onze kalender en Facebook pagina voor de up to date data!

Contact

Wil je meer weten over de Duurzame Netwerkbijeenkomst of zelf een duurzaam evenement organiseren? Neem contact op met Cas van der Graaf: cas@duurzaamdenhaag.nl

Bekijk alle inspirerende sprekers terug via ons Youtubekanaal of hieronder 👇

Meer activiteiten

Doe mee met dit Europese programma en verbeter jouw buurt!
4 nov

Doe mee met dit Europese programma en verbeter jouw buurt!

Den Haag moet verduurzamen. Dat betekent dat de straten in jouw wijk binnenkort misschien wel open...

Lees verder

Hoi!

Heb je een vraag? Je kan ook met ons appen. We zijn op werkdagen beschikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Stuur een bericht