Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Samen als VvE verduurzamen!

Samen als VvE verduurzamen!

Stap 1 - Schrijf je VvE in

Wil je ook graag je woningcomfort verhogen en je energierekening verlagen? Dit kan door isolatie, duurzame energie en het vergroenen van je huis. Zo maak je je huis duurzamer.

Maar wat als je lid bent van een VvE? Moet je dan alles zelf doen, of doet de hele VvE mee? Hoe zit het dan met de kosten? En wat leveren de maatregelen uiteindelijk op?

Zoek je een antwoord op dit soort vragen? Duurzaam Den Haag helpt je verder. Er loopt nu een actie die het makkelijker maakt om de eerste stap te nemen.

Doe mee met de VvE-actie

Schrijf je VvE in bij Duurzaam Den Haag en doe een GRATIS energiescan voor je eigen woning of voor de hele VvE. De scan maakt meteen duidelijk welke maatregelen je het beste kunt nemen, hoe het zit met investeringen en subsidies en hoe voordelig dit is voor je energierekening. Als je VvE krapper bij kas zit; geen nood! Ook voor kleine VvE’s zijn er tegenwoordig voldoende financieringsmogelijkheden.

Stel na de energiescan een plan op voor het verduurzamen van je VvE, en stuur het in. Dan maak je bovendien kans op prijzen tot wel €10.000,- voor het investeren in de duurzaamheidsmaatregelen voor uw VvE. 

De actie in het kort:

Vragen

Heb je vragen over de actie? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met projectleider Evert Drewes, evert@duurzaamdenhaag.nl of 06-48470492. 

Kom langs in het Duurzaam Den Haag loket in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Evert staat in november en december iedere woensdag tussen 12.30 en 15.30 uur klaar om je vragen over deze actie te beantwoorden.

Schrijf je VvE in!

Schrijf je VvE via onderstaand formulier in & ga aan de slag!


Inschrijven

ContactpersoonDen Haag Rabobank Fonds 1818