Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Samen als VvE verduurzamen!

Samen als VvE verduurzamen!

Stap 1 - Schrijf uw VvE in

Wilt u ook graag uw woningcomfort verhogen en uw energierekening verlagen? Dit kan door isolatie, duurzame energie en het vergroenen van uw huis. Zo maakt u uw huis duurzamer.

Maar wat als u lid bent van een VvE? Moet u dan alles zelf doen, of doet de hele VvE mee? Hoe zit het dan met de kosten? En wat leveren de maatregelen uiteindelijk op?

Zoekt u een antwoord op dit soort vragen? Duurzaam Den Haag helpt u verder. Er loopt nu een actie die het makkelijker maakt om de eerste stap te nemen.

Doe mee met de VvE-actie

Schrijf uw VvE in bij Duurzaam Den Haag en doe een GRATIS energiescan voor uw eigen woning of voor de hele VvE. De scan maakt meteen duidelijk welke maatregelen u het beste kunt nemen, hoe het zit met investeringen en subsidies en hoe voordelig dit is voor uw energierekening. Als uw VvE krapper bij kas zit; geen nood! Ook voor kleine VvE’s zijn er tegenwoordig voldoende financieringsmogelijkheden.

Stel na de energiescan een plan op voor het verduurzamen van uw VvE, en stuur het in. Dan maakt u bovendien kans op prijzen tot wel €10.000,- voor het investeren in de duurzaamheidsmaatregelen voor uw VvE. 

De actie in het kort:

Vragen

Heeft u vragen over de actie? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op met projectleider Evert Drewes, evert@duurzaamdenhaag.nl of 06-48470492. 

Kom langs in het Duurzaam Den Haag loket in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Evert staat in november en december iedere woensdag tussen 12.30 en 15.30 uur klaar om je vragen over deze actie te beantwoorden.

Schrijf uw VvE in!

Schrijf uw VvE via onderstaand formulier in & ga aan de slag!


Inschrijven

ContactpersoonDen Haag Rabobank Fonds 1818