Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Operatie Steenbreek in Regentessekwartier

Ruil je tegels in voor gratis planten

natuurEnStadslandbouw
laak

Deel pagina:

Operatie Steenbreek in Regentessekwartier

Op zaterdag 21 april staan we met Operatie Steenbreek Den Haag op de Gaslaan, in het Regentessekwartier. Ruil hier je tegels in voor gratis planten. Hoe meer hoe beter!

We sluiten aan bij de buurtactie om de buurttuin, tegenover de sporthal- naast het parkeerterrein, te vergroenen tijdens een gezellige tuinmiddag op 21 april. 

Van 11-14 uur staat het gezamenlijk team van Duurzaam Den Haag en de vrijwilligers van de groenwerkgroep Groene Regentes voor je klaar om je een gratis plant cadeau te doen voor elke ingeleverde tuin-/stoeptegel.

✔ Wat: Tuinmiddag De Groene Regentes/ Operatie Steenbreek - Tegel eruit, plant erin 
✔ Waar: Tegenover de sporthal – naast het parkeerterrein, ter hoogte van Gaslaan, 289
✔ Wanneer: zaterdag 7 april tussen 11.00 uur en 14.00 uur
✔ Vraag je buren! Hoemeer hoe beter!

Alles voor een groener en duurzamer Den Haag 💚. Nodigen jullie al jullie vrienden/klanten/buren uit? Hoe meer tuintegels we ophalen en planten we kunnen weggeven, hoe beter :). Deze aftrap van de Operatie Steenbreek 2018 is een samenwerking tussen Duurzaam Den Haag en De Groene Regentes!

Meer info: www.duurzaamdenhaag.nl/operatiesteenbreek 

Een betegelde tuin is lekker praktisch; weinig onderhoud en altijd klaar voor het nieuwe seizoen. Maar al die tegels hebben een negatieve impact op de leefomgeving en biodiversiteit in Den Haag. Meer groen is gezond voor mens en dier, trekt vogels en vlinders aan en zorgt voor een prettiger leefklimaat. Reden genoeg om je tuin wat groener te maken dus. Met de actie ‘Operatie Steenbreek’ kan dat helemaal gratis! 

Duurzaam Den Haag trekt de wijk in met een grote kar vol planten, waarbij buurtbewoners hun tuintegels gratis voor planten kunnen inleveren. Van 2015-2017 hebben we al 76.00 tegels omgeruild voor planten. Op naar de 100.000!

➵ Doe je mee? 
Kom op zaterdag 21 april tussen 11.00 uur en 14.00 uur naar de Gaslaan & lever daar je tuintegels in voor gratis planten. 

Heb je tientallen of meer stenen? Of kun je niet op die datum?
Neem dan even contact op: edwin@duurzaamdenhaag.nl

♡ Voor & Nafoto's ♡
We zouden het leuk vinden om ‘voor en na’ foto’s te ontvangen! Maak je er een paar van je groene make-over? Die kun je mailen naar: edwin@duurzaamdenhaag.nl

Meer info: www.duurzaamdenhaag.nl/operatiesteenbreek

Meer evenementen

Kom naar de DDH-borrel in de Kloostertuin
26 apr

Kom naar de DDH-borrel in de Kloostertuin

Kom langs op deze Haagse Krach Plek! 

Lees verder