Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Help de Haagse Huismus en de Valkenbosgaarde!

Waar: Kornoeljestraat 117 Den Haag
natuurEnStadslandbouw
segbroek

Deel pagina:

Help de Haagse Huismus en de Valkenbosgaarde!

Het gaat erg slecht met de Haagse huismus. Het goede nieuws: op verschillende plekken rondom de Valkenboskade zijn huismussen gesignaleerd! 

Woon je in de buurt van de Valkenboskade of de Mient? Draag jij de huismus een warm hart toe? Hou je van gezelligheid en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 13 december van 19.30 -21.00 uur naar Milieu Educatief centrum De Kornoelje, Kornoeljestraat 117. Hier krijg je informatie over wat jij kunt doen om de Haagse Huismus te helpen! Ook leer je dan gelijk het leuke buurttuinproject Valkenbosgaarde beter kennen.

Help de Haagse huismus
Met “Help de Haagse Huismus” zorgen we er samen voor dat de mussen zich weer thuis voelen. Met behulp van vergroening, nestkasten, voer en andere maatregelen maken we een heus mussenparadijsje. De Valkenbosgaarde wordt één zo’n mooie plek, maar we zoeken nog meer plekken waar we een Haags mussenparadijsje kunnen maken. Wil je meer weten over de visie en plannen van het succesvolle buurtproject Valkenbosgaarde? We lichten deze toe tijdens de informatieavond.

Kun je niet komen, en heb je wel interesse? Heb jij huismussen in de buurt? Wil jij een nestkast? Schrijf een e-mail naar edwin@duurzaamdenhaag.nl. Ga voor meer informatie naar www.duurzaamdenhaag.nl/projecten/huismus.

Help de Haagse Huismus is een project van Gemeente Den Haag, Haagse Vogelbescherming en Duurzaam Den Haag


Meer evenementen