Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Wat kan Duurzaam Den Haag voor jou betekenen?

Heb je een vraag, zoek je partners of informatie? Wij helpen graag!

Deel pagina:

Wat kan Duurzaam Den Haag voor jou betekenen?

Hoe wij jou kunnen ondersteunen als ondernemer:

  • Specifieke vragen over duurzaam ondernemen, of juist weten wat voor jouw bedrijf relevant is? Of ben je op zoek naar een specifieke subsidie? Vraag het ons. Wij helpen je met het vinden van de juiste informatie.
  • Op zoek naar samenwerkingspartners, hulp of gelijkgestemden? Wij verbinden je met andere partijen uit ons netwerk die je verder kunnen helpen.
  • Heb je vanuit jouw bedrijf een goed duurzaam initiatief? Misschien zelfs een idee voor iets dat breder is dan alleen jouw bedrijf? Wij helpen je verder met de volgende stappen.
  • Speciaal voor ondernemers organiseren we events rondom duurzaamheid. Kom je ook naar het volgende event?
  • Wij houden ons bezig met thema’s die ook voor ondernemers interessant zijn. Bijvoorbeeld Fair Trade inkoop, circulair ondernemen en sociaal verantwoord ondernemen. Interessant? Wij helpen jouw bedrijf naar een hoger duurzaam niveau en ondersteunen je in het toekomstbestendig ondernemen. 

Hoe wij jouw initiatief zichtbaar maken

Duurzaam Den Haag biedt ondernemers het platform Futureproof om met andere duurzame ondernemers in contact te komen. Op dit platform kun je als ondernemer zelf je duurzame netwerk uitbreiden en gelijkgestemden vinden.

Op onze website hebben we speciale pagina voor MKB-bedrijven die zich bezig houden met duurzaamheid. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact met ons op.

Hoe wij je kunnen verbinden

Ons netwerk is groot. En daar kun je uiteraard een beroep op doen. We denken graag met je mee. Daarnaast organiseren we iedere laatste vrijdag van de maand een borrel. Je bent hier van harte welkom. Kijk even in de agenda waar en wanneer de volgende borrel is.