Terug naar de pagina
Heb je vragen? Bel 070 - 3643070 of mail ons!

Met deze partners werkt Duurzaam Den Haag samen

Duurzaam Den haag werkt met verschillende partners op het gebied van toekomstbestendig ondernemen.

Deel pagina:

Met deze partners werkt Duurzaam Den Haag samen

MVO Nederland

Duurzaam Den Haag en MVO Nederland werken samen aan een duurzaam Den Haag. MVO Nederland is de grootste onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO); een groeiend netwerk van ruim 2100 bedrijven en organisaties met MVO-ambities.  MVO zet zich op alle fronten in voor een duurzamer bedrijfsleven. Of het nu gaat om energiebesparing, hergebruik van grondstoffen of de inzetbaarheid van mensen met een achterstand.

Geïnteresseerd? MVO biedt je twee gratis tools waarmee je alvast inzicht kunt krijgen.

  1. Meet waar je staat: met MVO Mini MAPS krijg je inzicht in jouw prestaties en tips.
  2. Zet je eerste stappen: MVO STEPS is een korte check welke MVO stappen en in welke volgorde passen bij jouw ambities.

Zowel Futureproof als de Nederlandse Klimaatcoalitie zijn initiatieven van MVO. Is dit wat voor jou?

Word klimaatneutraal: De Nederlandse Klimaatcoalitie is een gratis netwerk voor organisaties die willen werken aan een klimaatneutrale samenleving. Sluit je aan! En check welke stappen jij kan nemen.

Samenwerken: ontdek de uitdagingen van andere ondernemers, laat je inspireren door de oplossingen en leer meer van de kennis. Op Futureproof.community vind je een netwerk van duurzame doeners en denkers. Samen met Duurzaam Den Haag biedt MVO de Haagse duurzame ondernemers een podium, kennis en netwerk!

Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag en Duurzaam Den Haag werken nauw samen. Veel duurzame projecten raken aan de taken van de gemeente. De gemeente stimuleert duurzame initiatieven en geeft verduurzaming ruimte. Ze ondersteunt bijvoorbeeld wijkinitiatieven, stadslandbouw en duurzaam vervoer zoals elektrische auto’s.

Ook bij de gemeente kun je subsidies aanvragen. Wij helpen je daar graag mee. De gemeente Den Haag heeft de volgende subsidies:

MKB Den Haag

Het bestuur van MKB Den Haag bestaat uit ondernemers, werkzaam in Den Haag en omgeving. Vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor een goed mkb-ondernemersklimaat in onze stad. In samenwerking met Duurzaam Den Haag helpt MKB Den Haag ondernemers ook bij duurzaam ondernemen.